2018. március 2., péntek

Fordulók

Ma van Gáborral a tizenhatodik házassági évfordulónk, ami azt jelenti, hogy Balázs hamarosan 16 éves lesz (igen, hatalmas pocakkal házasodtam). Itt 16 évesen már engedik a törvények a dohány és bizonyos alkoholok megvásárlását, remélem, hogy ez nem fog álmatlan éjszakákat okozni a következő időszakban. Nem titok, hogy Balázs olyan másfél-két éve elkezdett dohányozni, amit az iskolaváltással szépen teljesen abbahagyott. Hébe-hóba elszív egy-egy szállal, amikor a régi barátaival találkozik, ezt egyből meg is érzem rajta, de egyébként egyáltalán nem dohányzik. A sör izgatja, de amiatt nem aggódom.
Egy másik forduló, ma épp egy hónapja, hogy újra - nyolcadszor? Kilencedszer? - felszeletelték a lábamat. Ez most egy nagyobb műtét volt, március 20-án, Balázs szülinapján lesz a kontrollom és addig, ha valahova muszáj mennem, akkor mankó minimális terheléssel, vagy kerekesszék. Mivel egyedül vagyok itthon napközben és aki már mankózott, tudja, hogy mennyire lehetséges pl egy tál levest, de akár egy szendvicset mankóval vinni, marad a kerekesszék.
Egyéb, sokkal fontosabb fordulók is akadnak Balázs életében: a rengeteg beadott pályázat gyümölcsei beértek; folyamatosan jár interjúzni, és több időt tölt próbaheteken mint iskolában. Mielőtt megijednétek, ez így van jól, ennek az iskolaévnek ez az egyik legfontosabb célja. Jövőhét próbahét Zürichben, utána egy másik próbahét Zürichben, a mai interjú nyomán valamikor áprilisban újra egy próbahét, és tegnap este beesett egy meghívó egy további interjúra. Szegény már alig bírja követni, de ez legyen ugye a legnagyobb probléma :-)

6 megjegyzés:

kadarm írta...

hú, de izgi lehet ez a sok próbahét Balázzsal! téged nagyon sajnállak, ha ez jelent valamit:(

Südve írta...

Balázsnak drukkok, neked kitartás... ès mièrt nem látlak FB-on?

Panni írta...

Töröltem magam, azért nem :-)

Panni írta...

Köszönöm :-)

Südve írta...

Mert miért törölted??

Panni írta...

Nincs különösebb oka, tényleg.