2016. április 23., szombat

IV státusz

Az IV státusz miatti kivizsgálás (még tavaly ősszel kezdődött) eredményeit megbeszéltük tegnapelőtt. A teszteken Balázs a várakozásoknak megfelelően teljesített: egy-két dologból átlagosan, de összességében messze az átlag alatt. Ezt nem negatívumként írom, eddig is tudtuk és most tudjuk, hogy ez a dolog nem változott. A kivizsgálás alapján mindenképp az IV védett szakmunkásképzést fogják számára javasolni, illetve a pályaválasztásban is segítséget fog kapni, többek között a tesztek eredménye alapján fogják együtt eldönteni, hogy melyik irány, milyen szakma lenne a legmegfelelőbb Balázsnak.
Autizmus-ügyben sem halunk meg hülyén; csütörtökön van randink a pszichiáterrel, aki Balázst kivizsgálta, az már a kiértékelő megbeszélés lesz. Ha az megvan, a másik banda belevonja az ő szakvéleményét is az IV jelentésbe, és ezt küldik el javaslatként.
Balázs közben beszélt arról is, hogy a kisállattenyésztéshez is érez kedvet, de lehet, hogy egyszer majd a gimnáziumot is szeretné elvégezni. Az, hogy vannak céljai, számunkra újdonság és nagyon örülünk neki. Valamelyik nap megkért minket, hogy vegyünk neki új felsőt, mert unja a mostaniakat. Ilyen sem volt még, és nagyon örülünk neki, hogy végre érdekli, mi zajlik körülötte, hogy néz ki, mit gondolnak róla az emberek, stb :-)

Nincsenek megjegyzések: