2016. január 17., vasárnap

Sűrű évkezdés

Előszöris elnézést a december végi kurta bejegyzésért, de egy nagyon tuti fényképezőgép összes funkcióját kellett nagyon gyorsan letesztelnem :-)) Az eredmény az előző posztban látható kép, amiben az a pláne, hogy akárhova klikkeltek, a képnek az a része lesz éles, ha pedig a kép fölött mozgatjátok az egérkurzort kattintás nélkül, akkor egy kis 3D hatást is láttok. Majd csinálok még sok képet vele és jövök dicsekedni.

Az ünnepek egyébként nagyon lazulósan teltek, a házimunkán és ide-oda kirándulgatáson kívül az égvilágon semmit nem csináltunk. Volt családozás is, először a két nagymama jött, hogy együtt karácsonyozzunk, aztán egyszercsak beestek a tesómék is, csak úgy, meglepetésként. Persze Gábor tudott róla, és anyukám is, én viszont nem is sejtettem. Nem sokat voltak itt, de ez most így alakult. Jó volt, Balázs teljesen bepörgött :-)
Arról teljesen elfelejtettem írni, hogy még novemberben megvolt az agyász kontrollom (ez a kísérlet), decemberben pedig a kiértékelése, az eredmény pedig hasonló, azzal a különbséggel, hogy a kérdőív sem utal most ADHD-ra, inkább enyhe depresszióra. Ami szerintem hülyeség, mert egy csomó olyan kérdés volt, hogy pl van-e valamilyen fájdalmam, rászorulok-e más segítségére a mindennapjaimban, elégedett vagyok-e az önállóságommal, és ezeket mind az akkori időszakra vonatkoztatva, nem ám úgy általában értve. A teszt ezúttal teljesen hibátlan volt, így most a depresszióra koncentrálunk, ami azt jelenti, hogy sportolnom kell. Mert az jó nekem. Amint a lábam engedi, nekiállok edzeni, remélhetőleg mostmár tényleg hamarosan.

Balázzsal a jelek szerint most minden rendben, éli a kamaszok életét, próbál minél hangosabb, undokabb és visszataszítóbb lenni. Az első kettőt már tökélyre fejlesztette, az utolsó viszont nem sikerül neki; akárhogy próbálkozik, még mindig aranyos és imádnivaló. A suliban is összeszedettebb, legalábbis az alapján, ami eljut hozzánk, összeszedettnek tűnik.
Az IV-kivizsgálás eredményéről még mindig semmi hír, mostmár lassan biztos jelentkezni fognak. Amint kapunk hírt, jövök és megírom.

Nincsenek megjegyzések: