2015. június 7., vasárnap

Nyári tervek

Nagyon durva, ebben a hónapban ez már a harmadik posztom!
Nagyon szépen körvonalazódik a nyarunk (és az őszünk). a nyári szünet első hetét a jelek szerint itthon tölti Balázs, mentesen mindenféle vegzálástól. A második-harmadik héten elmegy egy olyan táborba, ahol kb 50 db szánhúzó kutyáról kell gondoskodni. Ma volt a nyílt nap és amit eddig is sejtettünk, abban mostmár biztosak vagyunk: pont ez kell Balázsnak. Ebben mellesleg ő is egyetért, ezt a képek is tanúsíthatják:
Amíg ő táborban lesz, mi Gáborral kettesben körbejárjuk Németországot. Mivel erre az élményre Balázs egy cseppet sem vágyik, igazi win-win lesz ez a két hét. A táborból Balázs egyenesen megy az egyik nagymamájához, onnan egy hét után a másik nagymamájához, hogy aztán Kata barátnőm, aki egy hosszú hétvégére látogat hozzánk, haza hozza végre.
A hármasban nyaralásból így hármasban őszölés lesz, hogy hol, még képlékeny, az igények tengerpartról és csúszdaparkról szólnak. Erősen fontolgatjuk Krétát, ahol anno nagyon jól szórakoztunk és egy egész jó csúszdaparkot is találtunk. De erről most nemigen akar a fiatalember beszélni, ő most csak a huskykra tud gondolni, akikkel ma komoly szerelembe esett és már csak a táborokra tud gondolni. Na meg az apjára, öööööö bocsánat, appjára. Ír ugyanis egy pizzarendelős Android appot, ezt választotta projektnek a suliban és teljesen be van lelkesedve :-)

3 megjegyzés:

Ági írta...

Szia,
Nagyon klassz lehet ez a tábor, és az, hogy várja Balázs, az még jobb. Jó kis pörgős nyár lesz, Nektek is jó kis kirándulásotok lesz...
Balázs egy kész fiatalember, nagyon helyeske!
Jó pihenést Nektek!

Monettino írta...

Ez a tábor de jó ötlet, ilyesmi kéne Dominak is...De neki már le van szervezve a nyara, meg lehet ehhez már túlkoros is. Szerintem Balázs nagyon jól fogja érezni magát.

Panni írta...

Agi, Moni, koszi, maig nem ertem, hogy nem talaltuk meg ezt a tabort eddig, most meg gyakorlatilag elsore dobta ki a google :-))
10-16 eveseknek van, pont ez a jo benne; sok tabor 6-12 eves korig van csak. Nagyon-nagyon varja, mar ket kutyust ki is valasztott kendvencnek :-))