2015. március 4., szerda

És a pörgés folytatódik

A hétfői és a tegnapi interjúm is egész jól ment, a tegnapi olyan jól, hogy pár órával később fel is hívtak és felajánlották az állást, én pedig jól el is fogadtam. Hétfőn kezdek, ami meglehetősen durva tempó, úgy látszik, én csak ezen a fordulatszámon tudok létezni. De most őszintén, hova húznám az időt? Voltak nagy terveim pihenésről, unatkozásról, nagytakarításról, gondolom, a pihenés lesz az, ami ezek közül tolódik, az unatkozás pedig amúgy is csak egy álom volt.
A munka egyébként jónak ígérkezik, természetesen minőségügy, természetesen orvosi eszköz és végre nem projektmunka, hanem határozatlan idejű. A másik állás is tetszene, nagyon is, ők viszont még egy kört akarnak, ami már a negyedik interjú lesz, és ki tudja, azután megkapom-e. Ez a cég ugyan sokkal kisebb, viszont sokkal közelebb van, a pozíció ugyanaz, és ez az állás már biztos, hát hülye leszek egy lehetőségért kockáztatni.

Balázsnak újra megy a suli, úgy tűnik, a két hét síszünet alatt eléggé feltöltődött, mert eddig (két nap alatt :-) ) még nem volt veszekedés. Ő is nagyon örül, hogy újra dolgozni fogok, ő a dolog anyagi oldalát nézi és végülis teljesen igaza van. A degukkal nagy-nagy szerelembe esett és az érzés kölcsönös, egyértelműen őt szeretik a legjobban, aminek mi nagyon örülünk. Mivel vészesen közeleg a 13. szülinap, ami egyben Facebook hozzáférést is jelent, nem nagyon fogok már róla írni, legalábbis nem rendszeresen. Amikor valami fontos dolog történik ADHD fronton, akkor persze igen, pl elképzelhető, hogy egyszer majd újra gyógyszert fog szedni, most viszont úgy látjuk, hogy az önbizalma kicsit mintha helyére billent volna és talán-talán a motiválhatósága is javul. Majd meglátjuk.
A síszünet alatt elkezdett újra úszni, most a szomszéd faluban találtunk végre egy olyan egyesületet, ahol nem csak élsportként, hanem tömegsportként is lehetőség van az úszásra, ez ugyan csak heti egy alkalom, de fel lett ajánlva, hogy ha ezt becsületesen csinálja, mellette heti kétszer eljár velünk a konditerembe és nem hoz négyesnél rosszabb jegyet (a négyes itt az elégséges, tehát nincs magasan a léc), akkor kaphat korlátlan internetet. Ez azért is érzékeny pontja neki, mert van egy kedvenc online játéka, aminek kapcsán lightosan, de elkezdett érdeklődni a programozás iránt. Aztán olyan tervei is vannak, hogy a degukról készít jó videókat és felpakolja a youtube-ra. Meg amúgy is youtuber akar lenni, mert az cool. Hát, legalább vannak céljai :-)

5 megjegyzés:

kadarm írta...

nálunk hosszú távon két dolog vált be a nagyokkal motivációs szempontból: a zsebpénz és az internet - sose rosszabbat:) és nagyon klassz az állás. nekem mondjuk nagyon meglepő, hogy ennyi orvosi izét gyártó cég van, de hát mit tudok én erről?:)

Panni írta...

Úgy látszik, a motiváció mindenhil ugyanaz ;-)
Svájcban nagyon-nagyon sok orvosieszköz-gyártó cég van, hogy miért, nem tudom, mindenesetre örülök neki, kész aranybánya ez az én motivációra éhes agyamnak :-))

Marianna írta...

Gratulálok az álláshoz!

Ági írta...

Szia
Nagyon örülök az állásodnak, továbbá szuper, hogy jókat írtál, jó a hangulatod.
Balázs ügyes, jó, hogy a kis állatkákkal egymásra találtak.
Ági

pdng írta...

Ugyanaz, mint az oragyartas, kicsi a nyersanyagigenye, nagy a szakmai precizioigenye, az emberi eroforras adja bele a nagyobb reszt, tudod, kis ipari szempontu terulettel rendelkezo orszag, keves nyersanyag, mas megoldas nem sok van a gdp-novelesre:)