2014. szeptember 8., hétfő

Új képek

Most is csak képes beszámolóra futja, de szerencsére a történések nem is indokolnak sokkal többet :-)
Még augusztusban, anyukámmal elmentünk megnézni a svájci Alpok egyik legszebb helyét. Jungfraujochra készültünk, de miután délben bírtunk elindulni, kénytelenek voltunk Kleine Scheideggel beérni:


Nagyon jól éreztük magunkat, elég hangulatos volt a hó augusztusban, sőt, megint voltunk olyan szerencsések, hogy láttunk lavinát :-)
Szombaton töltögettem fel a képeket és kitoltam az albumot a tévére. Nézegettük Google Maps-en nagyban Jungfraujoch-ot, ahogy a műholdfelvételen jól láthatóan menetelnek az emberek a többszáz méter mély gleccserhasadékoktól néhánytíz méternyire és úgy döntöttünk, hogy ezt nekünk asap látnunk kell. Kész szerencse, hogy az idei év nagy idegenforgalmi fellendülést hozott és szinte minden hónapra jutott és jutni fog egy-egy kedves látogató, így ezt az élményt is lesz kivel megosztanunk.
Vasárnap egy hirtelen jött ötlet nyomán ellátogattunk megint a Juckerfarmra, ezúttal kettesben, Balázs pihenni akart. Ősz van, így a téma a tök volt, megint nagyon élveztük, főleg, hogy gyönyörűséges volt az idő:A következő pár hét nagyon tele lesz, beindult a fizikoterápiám (nem, nem szeretnék írni róla, most is gyógyszeres befolyásalatt állok :-)) ), beindult a kísérlet, beindult két nyelvtanfolyam, el leszek foglalva rendesen.
NEM mellesleg Balázs írt egy hatos angol szódogát. Nagyon durván nyomja az angolt, kicsit nagyobb arccala kelleténél, de végre van nemcsak sikere, de sikerélménye is. Legyen is nagy az arca, minden oka megvan rá, hogy büszke legyen magára! Aki kételkedik ebben, jöjjön és csinálja utána! :-p

Nincsenek megjegyzések: