2013. december 11., szerda

Aggódom

Balázsék még két hete húztak cetlit az ajándékozáshoz. Itt az a szokás, hogy Karácsony előtt három héten keresztül (tavaly ez csak két hét volt) minden héten meglepik a kihúzott nevet egy-egy ajándékkal. Így a második hét közepén ő még semmit nem kapott :-( Oké, múlt csütörtök-pénteken beteg volt, de azt már lett volna alkalom pótolni... Holnap lesz Adventssingen, beszélünk a tanárokkal, de nem jó érzés ez, na.

10 megjegyzés:

á írta...

szegény :(
biztos van valami egyszerű magyarázat, de ezt gyerekként (még felnőttként is) megélni elég sz@r érzés lehet.

Panni írta...

Igen, magyaràzat biztos lesz... :-/

á írta...

magyarázat "itt" mindig van - ezek szerint "ott" is.

Panni írta...

Ahogy mondod... Most mindenesetre vàrunk... Tegnap volt Adventssingen, utàna megkérdeztem az osztàlyfonököt, azt mondta, ez nagyon furcsa és mindenképp utànanéz.

Kriza írta...

Nálunk is így van, és a középsőm első héten azért nem tudott vinni, mert a kihúzott gyerek volt beteg, utána egyszer vitt, majd az én fiam betegedett le, éppen ezen filóztam, hogy nem jön össze rendesen a dolog... :-(

Panni írta...

Hat igen, van az, amikor a technika ördöge szol közbe, de nàlunk sajnos nem ez történt. Pénteken végül kapott Balàzs egy csomagot, kivàncsi leszek, hogy a màsik kettot megkapja-e...

amoni írta...

Panni, de az kiderült végül, hogy mi történt?

Panni írta...

Móni, nem... :-(

Kata Mester írta...

velem is volt ilyen ált. suliban. mikor egyik gyerek kihúzta a nevem, mondta, h nekem nem fog adni, aztán cserélt egy másik gyerekkel (ezeket láttam, hallottam), és az meg semmit sem adott. Aztán meg egy harmadik gyerek megsajnált, és adott egy zacskó cukrot.

Panni írta...

Kata :-( Csak remélni merem, hogy Balàzzsal nem ilyesmi történt, de sajnos ez a nagy félelmem...