2013. december 6., péntek

Adventi készülődés

Nemigen történik semmi mostanában Balázs-fronton, ezért nem is írok annyit. Az iskolában már javában a Karácsonyra készülődnek, megy az ajándékozás ezerrel, itthon is megy a szervezkedés, hogy oldjuk meg az ajándékok ellogisztikázását, illetve szükség van-e rá tényleg, hogy 1000 km-re elvigyünk valamit azért, hogy ott odaadjuk annak, akinek itt is odaadhattuk volna, aztán visszacipeljük megint 1000 km-t. Reményeink szerint jövőre már nem fogja utazás és anyázás övezni a Karácsonyt, dehát persze ember tervez...
Balázs most mindenesetre kemény munkával szerzett magának két szabadnapot, sikerült ugyanis rendesen lebetegednie. Annyira őszintén tudja magát sajnálni, hogy meg kell a szívnek szakadnia ("Anya, én nem is értem, ilyen még nem is fordult velem elő, hogy decemberben ennyire lebetegedtem. És holnap teszt és nem mehetek be megírni, nehogy megfertőzzem a többieket. Annak senki nem örülne, ha ennyire beteg lenne...").
Gáboréknál megvolt a karácsonyi eszemiszom, ebben az évben megtanultunk koktélt készíteni, a miénk az előkelő utolsó helyet érte el, emellé viszont az oktató srác és lány különdíját, akik pont azt értékelték benne, ami a mi elképzelésünk volt. Azt persze nem állítom, hogy tudtuk, mit csinálunk :-)

Nincsenek megjegyzések: