2012. december 14., péntek

Utolsó péntek

Túl vagyunk a szünet előtti utolsó pénteken, méghozzá nem is akárhogyan. Balázs reggel velünk együtt kelt fel, ami igazán nem szokása, aztán örvendezett egy sort, hogy éljen, péntek van, akkor ma lesz francia, mert neki a francia a kedvence és nagyon szereti. Első két óra volt a francia, vissza is kapta a múltheti dolgozatot, amiben 24 pontból 23-at ért el! Elmondhatatlanul büszkék vagyunk rá és ugyanennyire hálásak a tanárának (Herr S). Balázst sosem bűvölték el a jegyek, dicséretek és figyelmeztetők, de délben ragyogó szemmel mesélte, hogy megmutatta az egyik osztálytársának a dolgozatot, aki a fejéhez kapott és azt mondta, hogy oh mein Gott, aztán pedig tapsolni kezdett és a végén az egész osztály tapsolt :-)) Meg vagyok hatva, komolyan.
Ez ugyanaz a gyerek, akinek a verbális IQ-ja 75 volt másfél évvel ezelőtt és javasolták az idegen nyelvből való felmentését. Úgy látszik, van olyan módszer, amivel mégis tud nyelvet tanulni, nem is egyet, hanem hármat.

4 megjegyzés:

kadarm írta...

ez annyira megható. hogy a tanárok hajlandóak személyre szabni a módszereiket és hogy a többiek elismerik. gratulálok balázsnak én is, nagyon-nagyon ügyes!

Panni írta...

Igen, mi is így gondoljuk és ámulunk és bámulunk. Köszönjük szépen a gratulációt, a nevében is! :-)

Agi írta...

de jó, de jó de jó!:-)

Annus írta...

Na, ennyit ezekről az IQ vackokról. Ebből is kiderül, hogy mégsem eszik olyan forrón a pitét. Gratula, ügyes Balázs!