2012. november 19., hétfő

Becsapós

Balázs mostanában hajmeresztően válogatós; eddig is kihívás volt a kedvében járni kaja-ügyben, de amit mostanában művel, az már komolyan elgondolkodtat.
Mai agymenése: ő nem egész, hanem fél szelet kenyereket kér. Nem baj, hogy mini szelet, ő a fél szeletekhez van hozzászokva. Aztán miért van benne sonka, ő csak sajtot és uborkát kér. Aztán jött a csúcs: ő nem is szereti ezt a kenyeret. Itt már azért kicsit eldurrant az agyunk és elzavartuk öltözni, nincs reggeli, hagyjon minket békén.
Kicsit duzzogott kint, én meg úgy csináltam, mintha nem látnám, hogy egyszercsak odament a hűtőhöz, kivett egy almát, gondolkozott, kivett még egyet, levett egy tányért, idejött és azt mondta: anya, lehet olyat, hogy két szem almát eszem inkább? Csak légyszíves vágd fel, hogy ne vegyem észre, hogy ez kettő!

4 megjegyzés:

kadarm írta...

értem én, persze, de ha az enyém legalább uborkát enne...:) és persze nálunk sem szabad megmondani, hogy mi van a kajában, amit nem láthat

Panni írta...

Remek, ezek szerint nem vagyunk egyedül :-))

Agi írta...

szia! Az unokatesóm pont ilyen rossz evő volt, egészen 12 éves koráig. Onnantól jött az, mikor állandóan éhesek, a növés, fejlődés miatt. Azóta szinte bármit megeszik, az iskolai menzán is. Csak azért írom, mert van remény, Balázs ennek a korszaknak pont előtte van, ha jól számolom, talán ha nála is eljön, Ő is jobban fog enni :-)

Panni írta...

Köszi szépen a biztatást, Ági :-))