2012. szeptember 19., szerda

Nagyon hiányzik...

...egy jó kis alvás. Mostanában hajnali 2-3 körül felébredek és bár fáradt és álmos vagyok, nem tudok visszaaludni. Ma is 3-kor indult a nap és gondoltam, alvással zárom a délelőttöt. Ez össze is jött volna, ha Balázs nem ébreszt fel azzal, hogy "képzeld anya, ma egyszer sem ültettek át másik osztályterembe". Eltartott egy ideig, mire felfogtam, hogy hol vagyok és milyen évet írunk és lassan az is leesett, hogy szerda van, így ma nincs nyelviskola.
- De Balázs, a nyelviskolában szoktak átültetni, nem? - (röhigcsélni szokott*)
- Ja, de. Akkor bocs, aludjál tovább!
Áááá, bakker, nyilván alszom tovább, hát persze :-) Viszont szépen önállóan megebédelt, megcsinálta a házit és most a szobájában játszik. Imádom, hogy nagyfiú!

*minden áldott nap úgy jön haza Balázs a nyelviskolából, hogy megint át kellett mennie egy másik szobába és egyedül írnia a feladatlapot. Ez azért nem vicces, mert neki a beszédet kéne nyomni, nem pedig a feladatlapokat (amiket már 3 hónapja is kisujjból rázott ki), úgyhogy el kell zarándokolnunk valamelyik hétköznap Usterbe, hogy jelezzük, ennél a semmi is sokkal jobb és ráadásul sokkal olcsóbb is. Lehet persze, hogy inkább az itteni suli felé jelezzük, végülis az ő pénzük megy kárba, joguk van tudni róla.

Nincsenek megjegyzések: