2012. szeptember 2., vasárnap

Küzdelmek ebédfronton

Írtam valamikor nyáron, hogy Balázs egyre normálisabban eszik. Csúnyán elkiabáltam! Enni eszik (mert nem hagyom békén, amíg oda nem ül az asztalhoz), de hogy mit! Köretből két dolog jöhet szóba: hasábkrumpli és konzerv kukorica. A rizs unalmas, a krumplipüré túl puha, ha nem túl puha, akkor túl darabos. Hús: a natúr hús (legyen bármilyen fajta) ízetlen, a sós hús sós, a pácolt hús csípős, vagy ha nem csípős, akkor zöld. A szaftosra sütött csirke nem elég ropogós, a ropogósra sütött csirke kemény. Volt egyetlen fajta hús, amit hajlandó volt megenni: pácolt csirkecombfilé úgy, hogy sütés előtt teljesen lemostam róla a pácot. Pénteken kijelentette, hogy az a hús unalmas. Ja, a legjobb: a fasírtomban túl sok a hús! Feladom!

Nincsenek megjegyzések: