2012. május 24., csütörtök

Mielőtt eltűnök

Mielőtt teljesen elnyelne a süllyesztő, muszáj megírnom az iskolai fejleményeket. Még tavaszi szünet előtt szólt az osztályfőnök, hogy az iskola kap néhány hangszert és a gyerekek - bizonyos keretek közt - eldönthetik, hogy min játszanának szívesen. Balázs elzárkózott a zongorától és a gitártól is. Azóta többször előkerült a téma itthon, de valahogy mindig csak Gábor és köztem, négyszemközt. Tegnap reggel valahogy megint szóba került a zenélés és mondtam Balázsnak, hogy csak el kéne már döntenie, mert elvileg elő is adnak majd valamit, az egész osztály együtt. Erre ő felháborodottan rávágta, hogy dehát ő már régen eldöntötte és ő bizony dobol. Nem dobolni fog, majd egyszer, hanem már nagyban megy a gyakorlás. Hát így tudunk mi meg dolgokat.
Azt, hogy volt elsősegély tanfolyam az előző suliban, úgy tudtuk meg, hogy a Facebook-ra tett fel valaki egy elsősegélyes gumibabás képet és Balázs elmesélte, hogy persze, hát ilyet ők is csináltak, lélegeztették, nyomogatták a mellkasát... Hogy mikor, 3 éve vagy 2 hónapja, az már sosem fog kiderülni.

Szombaton meglátogatnak minket Balázs keresztszülei (illetve a keresztapukája a feleségével), és itt töltik a Pünkösdöt. Kellemes hosszú hétvégét mindenkinek, mi biztos nagyon jól fogjuk érezni magunkat!

4 megjegyzés:

á írta...

édes gyerek.
ez olyan tipikus, ha rákérdezel mindent előad, és fura módon már gondolatolvasóba is átmegyünk és tudjuk mit kell kérdezni. nem?

a másik, ha dobol mindenképp vegyetek neki zajvédő fülest, komoly halláskárosodást lehet szenvedni (nekem van, így tudom...). fiam trombitál és fellépéseken kívül mindig hordja, ha fúj, amúgy is túlérzékeny a magas és hangos hangokra. nekünk ilyen van:
http://www.fuldugo.hu/Gyerekek/Edz-Kidz-Gyermekeknek-kifejlesztett-fulvedo-tok

Panni írta...

Köszi Ági, erre ráugrunk, nem is gondoltam rá (meg ugye eleve csak két napja tudjuk, hogy dobol... :-) )!

Südve írta...

Jaj, hát ez nálunk is így van. Még most is kerülnek elő eddig ismeretlen részletek az egy hónappal ezelőtti erdei suliról...

És Marcinak tök természetes, hogy "az edzőtábor végén én nem csíkos övért vizsgázom, hanem lehet citromsárgáért is...", és felháborodottan közli, hogy "DEHÁT a Zs. bácsi mondta!!!!"... ja, nektek, edzésen, ki tudja, mikor... :-D

Jó hétvégét nektek is!

Panni írta...

Südve, akkor nem vagyunk egyedül a problémánkkal... :-)))