2012. április 18., szerda

Laza hét

Balázs jó szokásához híven most is aranyos viselkedéssel jutalmaz minket, amiért nem aprítottuk fel tűzifának az elmúlt másfél hét alatt. Csendes, együttműködő, meg lehet vele beszélni a dolgokat. Van, hogy felhúzza magát, de ügyesen lenyugszik. Délben, amikor hazajön a suliból, mindig feszült és morcos, kell egy jó 10-15 perc, amíg feloldódik, ilyenkor általában bezárkózik a szobájába és szöszöl a legóival. Tegnap egész délután németet gyakoroltunk, nagyon élvezte! Most itt ül mellettem, xbox-ozik és kétpercenként biztosít szűnni nem akaró szerelméről. Ebben egyébként ki is merül most a kommunikáció, nincs valami beszédes kedvében, amit nem is bánok, mert rajtam meg kitört az India light kórság, legalábbis a tünetek pont klappolnak. Gábor szerint biztos maláriám van és haldoklom, szerintem azért még lesz 40 jó évem. A lényeg, hogy 3 napja borotvapengék vannak a torkomban és minden nyeléskor eltáncolnak a fülem felé is, miközben a bevehető gyógyszerek maximumánál járok, így nem sértődöm meg, amiért Balázs nem kezdeményez hosszú beszélgetéseket.
Holnap délután megyünk Usterbe a nyelvi szintfelmérésre, így a délutánt hármasban töltjük. Ez a nyelviskola kb 20 perc busszal és ide kell majd járnunk az intenzív nyelvtanfolyamra. Balázs nagyon megsértődött, hogy csak a szünet után kezdődik az oktatás, mert ő most azonnal el akarja kezdeni, hogy gyorsan megtanuljon németül. Nagyon-nagyon igyekszik!
Elküldtük a jelentkezést a Fimota táborba, így az is sínen van. A táborvezetők javaslatára a kicsik csoportjában lesz, hogy jobban tudja követni a dolgokat és több sikerélménye legyen. Szombaton megyünk haza, jó sok intéznivalót összegyűjtöttem, nem nagyon fogunk unatkozni!

Nincsenek megjegyzések: