2012. március 12., hétfő

Végső visszaszámlálás

10 nap múlva költözünk! Hihetetlen!!! Félelmetes!
Nagyon nagy a kísértés, hogy leszedjek néhány posztot az elmúlt 2 hétből, de kemény vagyok, mint a vídia, fent hagyom, ha addig élek is :-)) Balázs ma azt mondta reggel: "anya, kicsit durva voltam veled mostanában." Hát igen. De ma nagyon aranyos volt, sőt, tulajdonképpen már tegnap dél óta nagyon aranyos. Reggel kisebb-nagyobb öldöklések árán befejeztük a matek házit, utána jóízűen megebédelt, délután saját magától csinált rendet a szobájában, aztán 2 órát henyélt a fürdőkádban. Vett egy magyar zászlót, aminek a vásznát elcsomagolta a táskájába, kért egy alkoholos filcet és ma alá fogja írni az összes osztálytársa, ez lesz az ő emléke. Kapott már búcsú ajándékokat is, eddig kizárólag lányoktól. Levelek, kézzel hajtogatott-ragasztgatott virágok, szívecskék, szívhezszóló üzenetek. Jó látni, hogy szeretik ezt a kölköt!
A pakolás ma be fog durvulni, 10 nap az semmi, neki kell állni mostmár rendesen dobozolni, jaj. Nagyon-nagyon utálok dobozolni, de mikor Gábor itthon lesz, egyszerűen nem lesz időnk. Pénteken megyünk ki érte Bécsbe, nehogymár ne töltsük kint az egész napot, szombaton Balázs bulija, esélytelen bármiféle dobozolás, vasárnap Bajára megyünk, hétfőn nagyon durván befogom a fiúkat (nekem utolsó munkanap), kedd Balázs szülinapja, kettévágva Fimota látogatással. Könnyebbséget jelent, hogy anyukám segíteni fog, de nem az a cél, hogy ő megszakadjon.
A költöztető autó 22-én este fog elindulni, mi pedig Balázzsal másnap. Nem tudom elhinni még mindig, hogy ez velünk történik.

Nincsenek megjegyzések: