2012. március 18., vasárnap

Búcsúk

Írni nemigen van időm, de hoztam pár képet...
A szülinapi tortája, ezt választotta, én pedig nem szóltam bele. Jó választás volt, az osztálytársaknak nagyon tetszett, az íze - tejszínes csokikrém és marcipán rétegek - hibátlan volt, a mennyisége - 20 szelet - tökéletes, nem túl sok és nem túl kevés. A búcsúajándékai nagy része is UTÉ-s témájú volt, írok majd azokról is. A tegnapi buli egyébként borzasztó véget ért, Balázs a szobájában üvöltötte zokogva, hogy nem jön ki Svájcba, hanem itthon marad a barátaival.

Ma is búcsúztunk, újdonsült barátoktól. A történet egy Budapest-Helsinki járaton kezdődött tavaly szeptemberben, és a mai nap alapján lesz sok-sok folytatása :-))

4 megjegyzés:

Annus írta...

Goilditok van?

Panni, a beszédértésen kívül voltak képességbeli problémái Balázsnak?

Panni írta...

Nem a mi kutyusunk, barátoknál voltunk, az ő kutyusukat használta kispárnának :-)
Részképességzavarra gondolsz? Diszlexia, diszkalkúlia megvan nála, de ezek a figyelemzavar és a beszédértés következményei. Voltak mozgáskoordinációs gondjai is (egyensúly), azok a HRG-től és a TSMT-től gyakorlatilag megszűntek.

Annus írta...

Igen, ezekre gondoltam. Nálunk is azt mondják, hogy a figyelemzavar meg a szem problémája miatt vannak a gondok. Mozgáskordinációs problémája még mindig van, de most megint tornászunk, remélem, hogy javulni fog a dolog:-)

Gabi, Berlin írta...

Óriási drukkok! Nagyon jó lesz, hidd el. A jobbat könnyű megszokni. Ha el tudjátok viselni a svájciakat (ami viszont nem könnyű), akkor a lehető legjobb történt veletek.