2011. december 12., hétfő

Hurrikán

A tesóm egy annyira jófej, hogy Balázs ágyához az új léc már a "házi szabászatban" van. Most, hogy lemértem, csináltam róla egy képet is, hogy nagyjából milyen legyen az új léc.
Ha valaki esetleg kételkedne Balázs erejében és abban, hogy egyedül képtelen vagyok őt megfékezni, amikor igazán bepörög, azt ez a kép talán meggyőzi:

5 megjegyzés:

Évi írta...

Szia Kedves "Sorstárs"!

Elképesztö,hogy miket irsz!Egy-egy sornál mintha az Én fiamról irnál!Ne haragudj,és kérlek ne érts félre de úgy örülök,hogy nem vagyok "egyedül"!

Üdv:Évi

Panni írta...

Évi, nem értelek félre! :-)) Sokszor félelmetesek a hasonlóságok, én is olvasgatok más, hasonló témájú blogokat és ugyanazok a dolgok köszönnek vissza mindenhonnan. Ijesztő is, megnyugtató is.

Évi írta...

Szia!Én már teljesen elvagyok keseredve!Az én fiam ritalint szed 2xfél és 0.5ml risperdal nyugtatott kap még!Ezek ellenére felmerült most hogy magántanuló lesz,mert az iskola (igazgató)már nem tolerálja a dühkitöréseit!!!Tehetetlenek érzem magam.Te mit tennél??Mit javasolsz??Veletek történt ehez hasonló!?
Üdv:Évi

Móni írta...

szia évi! velünk történt hasonló, kérj segitséget a nevelési tanácsadóban, az orvosotoktól, és a családsegitőktől, ha SNI-s a gyereked nem lehet magántanuló csak orvosi javaslatra, és jogsértést követsz el ha saját szakálladra ki veszed a suliból, és magadra maradsz a tanitásával. Ne hagyd hogy kitegyék, harcolj, mert az ilyen gyerekeknek közösségre van szüksége, hogy később boldoguljanak. Ha szeretnéd irj e-mailt, monettino@gmail.com

Panni írta...

Évi, az iskola nem rúghatja ki, ne hagyd magad! Szakértői bizottságnál voltatok már? SOS menjetek el, ha még nem voltatok, addigis a nevtan tud tanácsot adni, hogy mi módon tudjátok az iskolában tartani úgy, hogy ebből a kisfiadnak ne származzon hátránya.
Hány éves a fiad? Nem mindenkinek válik be a Ritalin, a Risperdalt pedig skizofréniára szokták felírni, és bár az ADHD néhány formájában hatásos, ez nem általános érvényű. Nem tudom, milyen viszonyban vagy a pszichiáteretekkel és mennyi idő alatt építettétek fel ezeket a dózisokat, de lehet, hogy az adagolással kéne kísérletezni. Egyébként mindkét gyógyszer álmatlanságot okoz, ezen érdemes elgondolkozni.