2011. december 29., csütörtök

Fura

A Fimotában a szülőin mondtak egy nagyon aranyosat, amihez hasonlót - talán emlékeztek - mi is megfigyeltünk már korábban.
Le kellett rajzolni jeleneteket, amik különböző erényeket mutatnak be. Balázs nekiállt rajzolni és miközben rajzolt, Dedra megkérdezte tőle, hogy ez melyik erény. Nem emlékszem pontosan, hogy azonnal történt vagy itt is volt néhány környi rá se' hederítés, a lényeg az, hogy Balázst nem lehetett kizökkenteni és beszédre bírni, viszont egy kicsit abbahagyta a rajzolást és nagybetűkkel odaírta az erény nevét, azt hiszem, a nagyvonalúság volt éppen.
Nem tudom, hogy ez közvetlenül a figyelemzavar tünete-e, vagy valami más oka van annak, hogy bizonyos helyzetekből nem engedi magát kizökkenteni, viszont a helyzetnek megfelelően azért válaszol, de ez megint olyan valami, amit nagyon aranyosnak találok, ami annyira ő és az ő rejtélyes kis gondolkodása, logikája. Simán lehet, hogy egy csomó más helyzetben is válaszol ő a maga módján, csak azokat nem sikerül dekódolni... Ki tudja :-)

Nincsenek megjegyzések: