2011. szeptember 23., péntek

Buli

Balázs reggel elfelejtette bevenni a gyógyszert, ott maradt az asztalon kikészítve. Most, 10 perccel ezelőtt, igen, 20:40-kor eszébe jutott és pótolta, még mielőtt pisloghattunk volna. Nem lesz tőle baja, csak épp elaludni sem fog.
Lessons learned...

12 megjegyzés:

zsuzsi írta...

vegul elaludt?

Panni írta...

El, 11 után, addig hol a műholdat követtük, hol pedig a csillagokat néztük a távcsövével :-D

á írta...

egyszer megesett velünk is. csak annyit mondok: nem "úsztuk meg" ennyivel :D

Móni írta...

mi is jártunk igy, elég húzós volt :)

Panni írta...

Fú, ez olyan rohadék dolog tőlem, de jó látni, h nem csak mi vagyunk ilyen szerencsétlenek :-))
És köszi, hogy nem kiáltottatok ki gyerekgyilkosnak!!!

zsuzsi írta...

kihanyattad volna vele? :)

á írta...

szvsz az antibiotikumok sokkal veszélyesebbek. ez kiürül, gyorsan, maradéktalanul. szóval, ha már gyerekgyilkosokat emlegetsz :D

Annus írta...

Lányok, bár Peti nincs lemaradva, de sokat molyol az órákon. Szívem szerint kihagynám a gyógyszert...nálatok mikor jött el az, amikormár mindenképet be kellett vetni a Ritalint? Tök érdekes, hogy Peti azértkezdettől fogva végig üli az órákat..azt hittem, hogy már ezzel is gond lesz. Persze a bűvös mondat elhangzott, hogy éretlen még egy kicsit, nem akartam még egy évet az oviban tartani?..mire én..7. évet betöltötte augusztusban, jó képességű, csak megbírkóznak egy figyelemzavarossal..

á írta...

hát Annus, ha Peti végigüli az órát, akkor tedd össze a két kezed :)
nálunk a pszichiáter mondta fél év terápia után, hogy nem ártana kipróbálni és gondoljuk át, aztán csinált ilyen vele és nélküle teszteket, amik elég meggyőző eredményeket hoztak, de meg kell mondjam a fiam még most, negyedikben sem üli végig az órát, de jobban koncentrál és nem olyan szétszórt.

Annus írta...

Peti is molyol, de nem zavarja a többieket. motoros nyugtalanság az van és figyelem probléma is, de nekem már elegem van a tesztekből..

Panni írta...

Zsuzsi, dehogy! Effektíve baja nem lehetett volna attól az egy szemtől, csak kicsit megszivatott minket :-))

Annus, ha végigüli az órát, akkor én vitatnám a motoros nyugtalanságot.
Lehet, h érdemes lenne beszélned a tanárokkal, hogy adjanak neki 15 percenkénk 2 perc szünetet, amikor firkálgathat vagy felállhat és sétálhat. Az, hogy valaki első osztályban egy kicsit elkalandozik óra alatt, simán belefér szerintem.

Annus írta...

Panni, nem nyugton ül, mert folyamatosan mocorog, de nem zavarja a többieket. Minden öszetevője megvan a hiperaktivításhoz, de csak a figyelemzavar, ami jelentősebb...a többi nem üti meg a "szintet".
Délután is alig lehet odaültetni tanulni...és akkor én is látom, hogy milyen gyötrelmes a koncentrálása