2011. július 25., hétfő

Akkor mi most itthagyunk Téged

Ezekkel a szavakkal búcsúztam Balázstól a találkahelyen, Gábor pedig teljesen kiakadt. Mármint ezen. Mert ő éppen azon gondolkozott, hogy hogy adja finoman, de egyértelműen Balázs tudtára, hogy mi eljövünk, ő meg marad. És én akkor ilyet szólok. Balázs meg azt mondta, hogy oké, puszi jobbról, balról, integetés, szia anya, szia apa, és elment a "Vénekkel" és még pár gyerekkel. Gábor meg csak hüledezett, hogy én ezt így bele, Balázs puha kis arcába. És hogy ő meg csak simán leokézta, nem állt neki nyafogni.

Egyébként nagyon izgalmas volt már az odaút is, mert egy bizonyos ponttól lufik mutatták az utat. Andris, aki gödöllői, ezért beutitársult hozzánk, elmesélte, hogy tavaly sok lufi ki volt pukkadva, úgyhogy nagyon kell majd figyelni. Szerencsére most a lufik tartották magukat, bár hosszú életet nem jósolok nekik, mivel szinte mindegyik akácra volt kötözve :-)
Odaértünk, ZsuBanya, vagyis Zsuzsa néni már ott volt, két Vénnel egyetemben, akik egyből megtanították Balázsnak a tarzussziai kézfogást. Ezután megkérdezték, hogy szólíthatják, mire ő lazán azt mondta, hogy Bazsi, de inkább Bazs, mert a Botond is úgy szokta. Aztán innentől mi már csak dísztárgyak voltunk, úgyhogy le is léceltünk a címbéli mondat kíséretében. Gábor azóta sem tért magához, én meg nem értem, mi baja, hát ez így pont jó volt :-)
Megjelöltem (még mielőtt valaki azt gondolja, hogy körbepisiltem: nem, hanem itt a posztban, csak nem tudom, miért nem látszik) a helyet is, ahol átadtuk Balázst a Véneknek, minden teljesen titkos, a lakhely, a program, annyit tudunk, hogy kb ugyanide kell majd érte mennünk.

8 megjegyzés:

Nessy írta...

És ez így volt jó, ahogy volt:) Ügyesek vagytok, Balázs is ügyes!
Egy apró kiegészítést azért tennék. A kb. ugyanide kell majd érte menni, azért nem egészen úgy van:) Mert az erdő mélyére kell majd érte mennetek, végig olyan úton, mint ahol elbúcsúztatok tőle, illetve itt-ott rosszabb is. Ezért esetleg, ha van választási lehetőségetek, olyan autóval menjetek, aminek az alja nem alacsony és bírja a strapát. Egy Honda Civic alját és az elejét is letépte a hepe-hupa a visszaúton:(
De minden szuper lesz, ne izgaljatok:)

Panni írta...

Hm, odafelé pont azon gondolkoztunk, milyen szerencse, hogy nem Mondeonk vagy Honda Civic-ünk van, már tuti megfeneklett volna.
Mondták, hogy "kicsit" tovább kell majd menni, meg szerintem az átadás sem itt lett volna, csak a nagy sár közbeszólt. Valami tisztást emlegettek még korábban, de az erdő legelején már vártak minket. így is sikerült elásnom az első kerekeket :-DD

Nessy írta...

Hú, hát mi is paráztunk végig, de megúsztuk:) Mondjuk a nagy eső miatt szinte szó szerint:) Igen, a lufikat említenem kellett volna, mert azok valóban elég ritkásan voltak elhelyezve, de ne harahudj, elfelejtettem...még mondtuk odafelé menet mi is, hogy ez a szülők próbatétele: aki így is odatalál, annak megérdemli a gyereke, hogy ott táborozzon:)

zsuzsi írta...

Pedig Mut szerintem ez most a legtokeletesebben oldottad meg, ha belezokogsz a kepebe, abbol tuti leveszi, h neki itt nem lesz jo, mikozben dehogynem, ezt pont igy kellett csinalni, es mint a mellekelt abra mutatja, igazad volt :D

ugyes

elvezzetek a hetet, o tuti nem fog utanatok sirni ;)

Panni írta...

Zsuzsi, köszi, igazából Gábor is azt mondta utólag, h frappáns volt, de annyira ledöbbent, hogy még szóvá is tette :-))
Már gyártjuk a programokat! ;-))

sudve írta...

Jól csináltad. :-) De ez most komoly, hogy nem tudjátok pontosan, hol a gyerek??? Nem gyengén nyomják Fimotáék... :-)

Panni írta...

Teljesen komoly. Andris elmesélte, hogy tavaly nagyon tuti helyen volt a szállás, meg hogy volt bunkerépítés és pókokat kellett fogdosni, de nagyjából ennyi :-))

sudve írta...

Nem semmi. :-)