2011. február 22., kedd

Szusszanás

Durva a gyógyszermentes élet, nagyon durva, most is csak azért írok, hogy megosszam a nagy hírt, ma jött a levél: március 4-én 10:30-ra hivatalosak vagyunk a Dohány utcába, a Bizottság elé!

6 megjegyzés:

á írta...

kitartás, küldjük a pozitív energiákat.

Annus írta...

csatlakozom á-hoz..Kitartás Panni, újabb állomás jön, de majd csak túl lesztek az átálláson.

Panni írta...

Köszi, nagyon rendik vagytok :-)

kovimoni35 írta...

Szia!
Régóta olvasgatlak.
a Bizpottsághozne füzz nagy reményt.Mi októberben voltunk.Gyógyszer nélkül kérték a gyereket 8-ra és mondták semmi nem kell fél óra az gész(felülvizsgálat).10 órakor hívták be az addigra halál nyügös és éhes,szomjas gyerköcöt.Akkor már nem akart tesztet írni.Erre beígértek neki egy hatalmas pofont.
Ezek után normál ált suliba küldték,pedig még a speciálist sem bírja gyógyszerrel sem.
tehát csak újabb kétes értékű papírt adnak.

Móni írta...

Panni!
A bizottság elé vigyél: fél napra elég kaját, italt, a fiadnak játékot, könyvet, bármit ami leköti! Vértezd fel magad rengeteg türelemmel és készitsd fel a fiadat is hogy sokat kell várnia, és időnként egyedül kell idegenekkel teszteket kitöltenie, amig te kint várod. Illetve meg is vizsgálja egy ideggyógyász doki, és 2-3 másik szakember. Valóban nehéz egy zsúfolt váróban egy helyben tartani, és a kellő időben együttműködésre birni egy ADHD-s gyereket,de ha rákészülsz, menni fog. Nekem is sikerült 3-szor is. És szerintem van értelme. Kitartás!

Panni írta...

Móni, köszi a hasznos tippeket, be fogom vetni őket!