2011. február 7., hétfő

Névnap update

Péntek este elkezdtük összetenni Palpatine űrhajóját és megegyeztünk, hogy szombaton Balázs felébredhet nagyon korán és folytathatja az építkezést (külön megkért, hogy hadd ébredjen korán, megbeszéltük, hogy akár az éjszaka közepén is felébredhet, ha ahhoz van kedve, feltéve, hogy nem állít be ébresztőt a telefonján). Nem tudom, szombaton mikor ébredt, de azért nem túl korán :-) Mindenesetre nagyon ügyesen haladt az űrhajóval, már majdnem teljesen készen volt, mire mi felébredtünk.
Folytattuk a névnapi mulatságot először a gödöllői Soliere-ben, aztán a Haagen Dazs-ban dőzsöltünk egy nagyot, nőtt egy újabb Geronimo Stilton kötet Balázsnak, és az utolsó pillanatban csatlakoztunk az osztályhoz a Magyar Színházban, az István a király előadására. Nagyon jó választás volt az iskola részéről, a legjobb módja, hogy a mozin nevelkedett gyerekekkel is megszerettessék a színházat.
Balázs és két barátja a szünetben egymást oltogatták a hülyeségeikkel és egyiküket sem zavarta, hogy ott vannak a szüleik, akkorákat kamuztak, hogy rengett belé a Föld. Nem csodálom, hogy Zs néni Németországig menekült :-) Bevallom, nagy kő esett le a szívemről beilleszkedés-ügyben; nem érdekel, hogy nagyhangú és többször szólnak rá az átlagnál, mert láttam az örömöt az ő és az osztálytársai szemében, amikor találkoztak. Szeretik őt, na! És ő is jól érzi magát az ő társaságukban. Komolyan mondom, ha ennél többet nem érünk el, én már akkor is elégedett vagyok :-)

Nincsenek megjegyzések: