2011. január 1., szombat

A Legjobb Karácsonyunk Balázzsal

A címből talán kiderül, miért nem írtam az Ünnepek alatt: egyrészt nem volt miről, másrészt - és elsősorban - semmi kedvem nem volt holmi blogbejegyzésekre pazarolni az időt, amikor a nap minden percét együtt élvezhettük.
Valóban igazi élvezet volt, Balázs nagy izgalommal várta a Karácsonyt és élvezte ezt az izgalmat, erre jó példa, hogy 20-án este felháborodást színlelve azt kérdezte, mikor lesz már 23-a. Mikor megkérdeztük, miért pont 23., azt mondta: mert akkor már csak egy napot kell várni. Eddig minden évben a 24-ét várta és nem színlelt felháborodással...
Nagyon örült minden ajándéknak és megvilágosodott a Jézuska kilétét illetően. Semmi extra, magától jött rá (az első bogarat az ültette a fülébe, hogy az olvasókönyvben van egy történet, ami erről szól - no comment), megbeszéltük, azóta sem téma, jókor derült ki. Egyébként azóta is Jézuskaként emlegeti, ami alátámasztja az eddigi tippünket, hogy ez olyan dolog, amiben szeretne hinni, miközben a racionális fele persze tudja, hogy mese. Jól van ez így.
A két ünnep között rendesen ellustultunk mindannyian, Balázs nemigen ébred fel fél9-9 előtt, ami jó, de ha arra gondolok, hogy holnapután suli, akkor azért kerülget a kétségbeesés. 8 év óta ez lett volna az első Szilveszter, amit bulizással töltünk (Balázs első Szilveszterén buli volt, méghozzá minálunk), így szinte magától értetődő volt, hogy 30-án lebetegszem. A tegnapi napot ágyban töltöttem, a mait is gyógyszerrel kezdtem, de mivel Gábor is le fog betegedni, ma erőt vettem magamon és lemásztam a nappaliba, hogy posztot pötyögjek, míg Balázs motoros pályát épít.
Abban az esetben, ha Gábor mégsem betegedne le, feltolok pár karácsonyi képet a Picasa-ra és a következő poszt egy képes tudósítás lesz. Ha lebetegedne, akkor ez a tudósítás majd 2 hét múlva, Finnországból fog megtörténni. Boldog Újévet mindenkinek!

Nincsenek megjegyzések: