2010. november 25., csütörtök

Vicces gyerek

Tegnap elaludtam a TV előtt. Ez eleve nem gyakori, mert mostanában nem TV-műsorokkal múlatom ráérős időmet. Ami még durvább, hogy olyan fél10 körül alhattam el. OK, nem vagyok egy éjjeli bagoly, de azért fél10-kor elaludni... Igaz, nem voltam jól egésznap, lehet, hogy emiatt.
Ezért is érintett érzékenyen, amikor Gábor felébresztett és megkérdezte, van-e valami különösebb dolgom így az éjszaka közepén, mert szólt az ébresztő. Mi van? Mennyi az idő egyáltalán? 23:30. Hát én biztos nem állítottam be 23:30-ra az ébresztőt, viszont jó, hogy felébredtem, mert a zöldségleves már biztos nem forró, be kell tenni a hűtőbe. Éppen újra elaludtam volna, mikor újra megszólalt az a rohadék. Ja, persze, Gábor szundit nyomott, mert akkor még nem tudta, hogy mi a célja az ébresztésnek.
Ma reggel első dolgom a rejtélyes éjjeli ébresztés felgöngyölítése volt. A telefonomon a tudott 2 helyett 4 db ütemezett ébresztés van beállítva:
1. minden munkanapon 5:00 (inaktív) - ezt én állítottam be még régen és én is inaktiváltam, mivel nem ezt a telefont használom ébresztésre
2. minden munkanapon 6:00 (inaktív) - ezt is én állítottam be a finnországi viszonyokhoz, érthető módon ez is inaktív
3. minden hétfőn 23:30 (aktív) - WTF
4. minden szerdán 23:30 (aktív) - WTF
Felsejlett, hogy tegnap míg főztem, Balázs nemcsak zenét hallgatott, hanem valamit babrált a menüben, de tény, csak annyit kértem tőle, hogy ne hívjon fel senkit. Nos, nem is hívott. Mikor Gábornak meséltem a végkifejletet, hatalmasat röhögött. Mikor Balázstól megkérdeztem, mit szólna, ha beállítanám a Bumerángos vekkerét éjjel fél12-re, ő sem tudta elnyomni a mosolyát. Jó-jó, bevallom, szerintem is vicces dolog, mármint tök eredeti ötlet ily módon megörvendeztetni drága édesanyánkat, de azért mégis, szóval na.

2 megjegyzés:

Móni írta...

:) az én fiaim vicces bluetooth neveket írtak be titokban osztálytársaknak pl: gülümaci, Dr Lakatos Szándokán, szekszi meleg srác, stb. szerintük vicces...szerencsére nevettek az áldozatok is.

Panni írta...

:-DDDD Ezt nem mesélem el Balázsnak, ha nem baj, nagyon fogékony az ilyen ötletekre :-)))