2010. október 31., vasárnap

It's been a hard night's day, avagy kolbászfesztivál

Balázs tegnap késő este úgy döntött, hogy a hálószoba kellős közepén, az ágyunk sarkában hányja ki a belét, pontosabban egy halom húsgolyót, másik halom kolbászt és rengeteg vizet. Miután lenyugtattuk, felmostunk (ez nem volt könnyű, tekintettel a cucc bődületes mennyiségére és el nem hanyagolható szárazanyag-tartalmára), ágyat húztunk, lemostuk a falat, az ágy oldalát, az ágy lábát, az éjjeliszekrényt és a saját lábainkat, és a hálószoba kolbász-szaga elviselhető mértékűre csökkent, mindenki visszafeküdt, Balázs persze közénk. Egy idő után rájött, hogy köztünk nem jó ("az előbb is a meleg takaró miatt hánytam!"), átment hát a saját ágyába. Később is csak annyi időre nyitott be hozzánk, hogy az ajtóból behányjon egy újabb adagot. Valamiért azt hiszi, hogy mi meg tudjuk védeni a hányingertől, ennek általában - de szerencsére így is igen ritkán - az a vége, hogy vagy az ágy, vagy mi, vagy csak úgy a szoba kap a cuccból. Ez a második kör már jóval lightosabb volt, őt sem viselte meg annyira és minket sem, a mosógép meg boldogan állt neki újra kimosni. Csak egy kis méltatlankodás volt, hogy aszongya: "anya, ha így folytatom a hányást, sosem lesz reggel!"
Sajnos előbb lett reggel mint reméltük, 7-kor ébresztett puszival. Délelőtt mégegyszer kidobta a rókabőrt, de az - csodák csodája - a vécébe ment. A gyógyszert csak ezután vette be és az bent is maradt.
A nap mérlege:
- 2 db ropi
- 3 db hányás
- 4 db alvás (az éjszakain kívül!)

Inkább hisztizzen!

4 megjegyzés:

Annus írta...

bakker..nálam a hányás a mumus:(
Szegénykém, gondolom érzi, hogy hányni fog és megijed, azért megy be hozzátok.
Jobbulást!!

Én is mindig ezt mondom, inkább legyen hiper, mint beteg...bármikor

Annus írta...

Hogy van Balázs?

Panni írta...

Köszi Annus, bocs, h eddig nem írtam, csak egy gyomorrontás volt, tegnap már teljesen jól volt, bár gyengus, aludt délután egy hatalmasat :-) És tegnap legalább 2 liter folyadékot megivott, de összesen kétszer volt pisilni, szóval ki volt egy kicsit száradva. Szerencsére a hasa nem ment egyáltalán, mostanra már minden visszaállt a normál kerékvágásba :-)
Egyébként nálam is a hányás a mumus és amikor kicsi voltam, én is anyukámék ágyába mentem hányni, nem a vécére, soha nem oda :-))

Annus írta...

Akkor Balázs genetikailag kódolva van a szülői ágyban történő hányásra:-))