2010. július 5., hétfő

Gyerektelenül

Balázs Sopronban van. Nem nagyon akaródzik neki mostanában sehova menni nélkülünk, de mi egy ilyen autokrata család vagyunk, nem választhatja meg 8 évesen, hogy hol tölti a napjait.
Két napot töltöttünk Sopronban, amit nagyon élvezett, sétáltunk, játszottunk, és ott valahogy mindig sokkal jobb az étvágya... Mama sült husiját is simán megette zöldfűszeresen, bezzeg otthon... :-)
Most kicsit morcos, nem tudom, mi baja, ő pedig nem tudja megfogalmazni. Szerintem egy kicsit hiányzunk neki. Ő pedig nekünk nagyon. Hogyne hiányozna, amikor úgy búcsúzik el este, hogy "anya, apa, alhattok az egyik alvós állatommal, hogy érezzétek a finom illatomat", reggel pedig úgy ébreszt, hogy "anya, de finom puha husid van, hogy csinálod, én is ilyet akarok!"

Mi pedig, hamár így alakult, hogy 2x1 hétre gyerektelenek lettünk, nagyon rondán fogunk viselkedni, sörözünk meg ilyenek és este sokáig kimaradozunk majd mindennap. Szörnyű lesz.

2 megjegyzés:

Annus írta...

De cuki:-)

Peti gyakran van a mamánál..a férjem szülei egyenesen rajonganak a gyerekeimért. Minden héten 1 napot ott alszik a gyerekés a soginőm egész nap játszik vele...
...azalatt én is pihenni szoktam:)))

Panni írta...

Heti 1 nap az tuti, főleg, ha Petya is szívesen van ott :-)