2010. június 9., szerda

Jó dolgok

A tegnapelőtti posztot visszaolvasva olyan negatívnak tűnik az egész... pedig történtek jó dolgok is! Pl vettünk Balázsnak egy új rollert, ez már nagyobb, 200 mm-es kerekekkel. Na akkor és ott mi voltunk az istenek. Nem azért, mert mi vettük meg, hanem mert ez telitalálat volt. Már Finnországban kitaláltam, hogy kéne neki egy új roller, erre mire hazaértem, kiderült, hogy ő is pont erre vágyik. Azóta le sem lehet szedni a vadiúj járgányáról, napi 5-6 km-t tesz meg vele.
Aztán volt itt ez a Power Miners deal. 29-én telik le a 70 nap, de megkapja az évzáró napján, ami jövőhét szombat. Nagyon lelkes.
Azt is megbeszéltük, hogy a 2 éve felfüggesztett és 2 éven át méltatlanul hanyagolt lutzmannsburgi kiruccanást rendszeresítjük és havi egy alkalommal igyekszünk sort keríteni rá.

Volt azért tegnap egy kis izgalom: az iskola mögötti játszótéren talált egy öngyújtót, olyat, aminek a tartálya már nincs meg, de az a gyújtó kis izéje igen és szikrát is ad. Eldugta és suli után mutatta meg nekem. Este szalonnasütésnél folyton a tüzet piszkálta. Igyekszem nem rémeket látni.

Nincsenek megjegyzések: