2010. május 15., szombat

Szabadság

Gyorsan elment ez a hét... Nagyon jó volt, egy szavam sem lehet, volt olyan nap, hogy 9-ig aludtunk!!!
Balázs nagyon élvezte a wellnesst, bár csalódás volt számára, hogy nem óriáscsúszdák várják... Azért így sem lehetett kirángatni az élménymedencéből, amit a megérkezésünk utáni ötödik percben - ennyi idő alatt találtuk meg az úszócuccainkat és öltöztünk át - birtokba vett. Megállapítottuk, hogy eszméletlen jól mozog a vízben, semmi extra, ő nem egy fantasztikus úszóbajnok, egyszerűen csak látszik rajta, hogy otthon érzi magát a víz alatt, élvezi, ahogy hol összegömbölyödik és szilvásgombócként forog és süllyed-emelkedik, hol a hasunk alá úszik és megcsiklandoz, hol pedig egyszerűen beleszaltózik a vízbe.
Az első este borkóstoló várt minket, ezt Balázs nem különösebben élvezte, mi annál inkább, főleg, hogy a 7 pár közül valamiért csak mi jelentünk meg, így több dolgot tudtunk meg. Balázst, látva az unalmát, megkérték, hogy segítsen bort tölteni, ezt ő készséggel elvállalta és rettentő büszke volt magára, de azért továbbra is unatkozott.
Az étkezésekről annyit, hogy ezt a gyereket nem hatja meg a rengeteg kaja látványa; a roskadozó svédasztalról szalámis szendvicset reggelizett és sült pulykamellet vacsorázott...

Hétfőtől megint suli és munka... Igyekszünk a következő egy hétben is rengeteget együtt lenni, mert aztán én 2 hétre elhúzok északra és akkor a két hím itt marad nélkülem, biztos nagyon fogok nekik hiányozni... ;-)

Nincsenek megjegyzések: