2010. február 23., kedd

Szemüveg

Balázs szemüveges lesz. Semmi komoly, még azt sem tudjuk, pontosan milyen erősségű, mert én nem értek a szemorvosok virágnyelvén, ilyen 0,5-re 90 fokban 1-es cilinder, belső szemtengelyferdülés és hasonló mondatfoszlányokat sikerült elkapnom. Vissza kell még mennünk, röhej, hogy a következő elérhető időpont június 9., az iskolai tanév utolsó hete... Ja, merthogy a szemcsire valószínűleg csak az iskolában, tábláról olvasáshoz lesz szükség.

A szemészet miatt tegnap szabin voltunk és délben elhoztuk a suliból. Annyira helyes, közlékeny kedvében találtuk, csak lestünk, hogy ez a gyerek mesélni is tud! Nemrég írtam R-ról, aki lop, zsarol, játékokat vesz el, stb. Tegnap mesélte Balázs:
"Képzeljétek, R el akarta kérni az egyik droidomat, mondtam neki, hogy nem adom oda, erre azt mondta, hogy légyszi, csak egy órára, de én kirántottam a kezéből és gyorsan berohantam az osztályterembe!"
Kismókus, ez milyen stressz lehet már neki? De olyan büszkén mesélte, hogy ő már nem is barátkozik R-val, mert ő buta gyerek.

2 megjegyzés:

Annus írta...

Panni, most már nem csaupán Te, hanem én is büszke vagyok a fiadra!!!

Panni írta...

Ó, mi is nagyon megdicsértük :-))