2010. február 5., péntek

Ma reggel...

...megint fejből kiálló idegekkel sikerült elhagynunk kis házunkat. Én is morcos voltam, mert késésben voltunk és még teregetnem is kellett, Balázs is amilyen aranyosan ébredt, olyan gyorsan hárpiásodott meg, Gábor pedig tőlünk lett ideges :-)
Sajnáltam Balázst, de akkor is el kell indulni időben, akkor sem engedem játékot bevinni, amíg az előzőt haza nem hozza, akkor sem hagyom, hogy fogmosás után teát igyon, és akkor is emberből vagyok én is és nem veszem jó néven, ha megkér valamire és miközben épp a kívánságát teljesítem, megkér egy egészen más, sokkal "sürgősebb" dologra, hogy majd azt is egy mégsokkalsokkal sürgősebbel überelje.

4 megjegyzés:

zso írta...

öö, a reggeli fogmosás után miért nem lehet teát inni ?

Panni írta...

Hát két okból.
Egyrészt mert szerintem ha fogmosás után 3 másodperccel szomjas, akkor valószínűleg fogmosás előtt is szomjas volt, tehát miért nem akkor ivott. Lehetőség szerint szeretném elkerülni, hogy fogmosás után egyből cukorban ázzanak a fogai. Tudom, a reggeli fogmosás elvileg az üde leheletért van, de az nem azt jelenti, hogy utána egyből bombázni kell a fogakat.
A másik, hogy ő ezt szórakozásból csinálja, ez nálunk hatalmi játszma. Ha ma megengedem a reggeli fogmosás után, holnap már az esti után is teát akar inni. Hihetetlen kitartással, következetesen és tudatosan bírja feszegetni a határokat :-)

sudve írta...

Idegek kivasalása céljából légyszi vedd át nálam a kreatív blogger díjat. :-)

á írta...

igen, "kell a gyereknek a korlát". fogmosás - és egyéb nem fontos dolognak tűnő ügyekben - én is ilyen következetes vagyok, mert a tündérek rögtön lecsapnak: tegnap is ihattam fogmosás után, akkor ma miért nem? és lássuk be igaza lenne.