2010. január 19., kedd

-22

Volt aki rákérdezett, és ha egyvalaki rákérdez, az azt jelenti, hogy 5 másikban is felmerült, így megnyugtatok mindenkit: nem azért hallgatok, mert megsértődtem, nem is lett volna min.
Hétfő hajnali 1 óra óta ismét az északi sarkkör közelében vagyok fellelhető (a címbéli szám pedig a hőmérsékletet jelzi, najó, ez igazából a wind chill, a nettó hőmérséklet -13 fok volt reggel) és olyan ez a munkahely, hogy dolgozni sem árt néha, most pedig kimondottan sok munka akad, ezért hát a csend. A fiúk viszont rendszeresen tudósítanak, Balázs az én hangomra ébred és megy aludni, ma reggel ahogy ébresztettem, egy olyan jóízűt szusszant bele a telefonba, hogy ha mellette lettem volna se lehettem volna közelebb hozzá.
Gábor elmondása szerint most minden rendben, tegnap 3 perc alatt végeztek a házival (ez is félelmetes, maradékkal osztást tanulják már, és ami a még szörnyűbb: ÉRTI!!!), utána vacsi, a fürdés pedig nálunk már az alvás kezdete, olyan jól ellazul Balázs a kádban, hogy utána már szinte ő kéri, hogy hadd menjen aludni.
Reméljük, így is marad!

1 megjegyzés:

Annus írta...

Szerintem nem is lett volna min megsértődni:-)
Az a lényeg, hogy Te tudod, hogy mi a legjobb Balázsnak!